Cum comand

Cum efectuez o comanda

Pentru o comanda rapida si fara probleme urmati pasii de mai jos.

Dupa inregistrarea contului tau on-line, vei primi un mesaj la adresa de e-mail
indicata la inscriere. Acest mesaj va contine usernameul si parola cu care te poti
loga in contul tau pentru a plasa comenzi si a avea acces la informatii utile
disponibile doar utilizatorilor inregistrati.

Intra in cont. Folosind browserul dumneavoastra preferat accesati
pagina noastra, www.magazinis.ro.

Accesati sectiunea Autentificare din partea de sus a siteului.

Pentru a te autentifica foloseste adresa de e-mail si parola pe care le-ati folosit in procesul de inregistrare a contului (le poti gasi in in e-mailul de confirmare)

Alege produsele. Folositi meniul de navigare pentru a ajunge la categoriile de produse care va intereseaza.

Pentru a cauta produsul de care aveti nevoie folositi motorul de cautare (1) sau filtrele din pagina categoriei (2). Puteti astfel vizualiza doar produsele care corespund cerintelor dvs.

Odata ce ati gasit produsul care va intereseaza, faceti click pe butonul "Adauga in cos" pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi sau click pe titlul produslui pentru a ajunge pe pagina produsului respectiv, unde gasiti mai multe detalii ale acestuia.

Cosul de cumparaturi. Pentru a adauga produsul in cos, introduceti cantitatea dorita si faceti click pe butonul "Adauga in cos" din pagina produsului.

Daca doriti sa cumparati si alte produse repetati instructiunile de la Pasul 1

Odata ce a-ti adaugat toate produsele pe care le doriti in cosul de cumparaturi, urmatorul pas este expedierea comenzii. Pentru aceasta accesati Cosul de cumparaturi din partea de sus a siteului.

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde puteti modifica numarul de produse comandate sau puteti elimina produsele de care nu mai avei nevoie.

Pentru a trece la urmatorul pas apasati butonul 'Trimite cererea de oferta'. Veti primi un e-mail cu oferta noastra de pret pentru produsele dumneavoastra.

Veti primi un e-mail cu oferta noastra de pret pentru produsele pe care le-ati comandat. Accesati linkul din e-mail pentru a continua.

Veti fi directionat catre pagina de finalizare a comenzii. Daca totul este in regula apasati butonul 'Finalizare comanda'.

In acest moment comanda este finalizata. Un operator va intra in legatura cu dumneavoastra pentru a stabili durata de livrare a produselor si a modalitatii de plata.

Site in constructie.
Pentru comenzi, va rugam sa ne contactati
+40 (746) 501 068