Despre noi

De mai bine de 20 de ani suntem mai mult decat un magazin de materiale de constructii, finisaje si amenajari. Noi suntem solutia perfecta atunci cand clientii nostri au nevoie de un partener dedicat planurilor, nevoilor si asteptarilor lor.

Indiferent de amploarea proiectului dumneavoastra, va punem la dispozitie solutii de amenajare complete, preturi imbatabile la un sortiment variat de produse si o gama extinsa de servicii profesionale care va vor ajuta sa duceti la bun sfarsit proiectul dumneavoastra de constructie sau amenajare.

Partenerilor nostri, mesteri, constructori, distribuitori, le oferim solutiile si sprijinul de care au nevoie pentru a-si dezvolta afacerea si de a satisface exigentele propriilor clienti.

Echipa Magazinis.ro

Echipa noastra este formata din consultanti bine pregatiti, cu o bogata experienta, gata sa ofere servicii analizand atent fiecare probleme in parte si oferind solutii personalizate pentru toate nevoile clientilor sai.

Alaturi de cele mai bune produse, clientii nostri primesc atat garantia calitatii serviciilor precum si a suportului tehnic de care au nevoie. Consultantii nostri ofera maxima atentie clientilor, de aceea, va asiguram ca alaturi de cele mai bune si performante produse, veti primi si cele mai bune servicii.

De ce sa alegeti Magazinis.ro ? Iata cateva din avantajele pe care le oferim:

Garantia preturilor mici. Primiti cele mai avantajoase preturi pentru produsele de care aveti nevoie

Sortiment variat de produse. Cumparand de pe Magazinis.ro puteti fi siguri ca ati ales ceea ce va trebuie, fara nici un compromis.

Atenţia pentru client. Consilierii nostri va stau in permanenta la dispozitie cu  explicatii clare, sfaturi competente si solutiile optime pentru problemele dumneavoastra.

Gama extinsa de servicii. Obiectivul nostru este sa devenim partenerul ideal al clientilor nostri în realizarea proiectelor lor de construcţii şi amenajări.
 

Site in constructie.
Pentru comenzi, va rugam sa ne contactati
+40 (746) 501 068