Zece motive sa ne alegi

Satisfactia clientului este cel mai important lucru pentru noi. Suntem multumiti numai atunci cand clientii nostri sunt multumiti.

Misiunea noastra este de a furniza produse si servicii ce aduc valoare adaugata clientilor si partenerilor nostril, de aceea suntem in permenenta preocupati de a construe parteneriate bazate pe incredere, professionalism si dedicatie.

Preturi mici

Mentinem legatura cu o gama variata de furnizori astfel incat iti putem oferi garantia celor mai mici preturi pentru produsele de care ai nevoie, oricand, oriunde.

Returnari in 10 zile

In cazul in care produsele achizitionate nu corespund asteptarilor sau nevoilor dumneavoastra, aveti la dispozitie zece zile pentru a returna produsele si a va primi banii inapoi.

Orientare catre client

Suntem in contact cu clientii nostri permanent, cu rigoare si professionalism, pentru a ne adapta nevoilor lor sau pentru a le anticipa cerientele, dar si pentru a construi impreuna o relatie solida si durabila.

Calitate

Oferim clientilor nostri doar produse si servicii adaptate nevoilor lor. Dorim sa iesim in evidenta printr-o calitate superioara a produselor si servicii deosebite, de aceea punem in permanenta accent pe ridicarea standardelor de calitate ale produselor comercializate de noi

Transparenta

Punem pe primul loc onestitatea, claritatea si respectul pentru clientii nostri, de aceea ne straduim sa prezentam in maniera transparenta toate informatiile legate de produsele si serviciile noastre.

Eficienta

Clientii nostri beneficiaza de cele mai bune informatii si de un consultant care sa-I ajute in luarea celor mai bune decizii, adaptandu-ne oferta de produse in functie de nevoile si necesitatile lor.

Incredere

Increderea este cel mai important lucru pentru noi. Suntem decisi sa oferim clientilor nostri exact ce promitem, in cel mai scurt timp si oferind cel mai bun prêt.

Profesionalism

Oferim produse de calitate, punctualitate si atentie la detalii de fiecare data cand colaboram cu dumneavoastra. Colaboram doar cu mesteri dedicati si de incredere.

Experienta

Avem peste zece ani de experienta in acest domeniu si un numar foarte mare de clienti multumiti. Lucrand cu noi obtineti garantia unei lucrare executate cu profesionalism si atentie la detalii de catre mesteri competenti, folosind cele mai bune produse.

Comunicare

Pentru noi este foarte important sa mentine o legatura stransa cu fiecare din clientii nostri. Fiecare client beneficiaza de un consultant de proiect avand rolul de a facilita si garanta un proiect executat bine, la timp si fara depasiri de buget.

Planificare

Atunci cand construiesti sau renovezi o casa, orice schimbare a planului initial poate fi extreme de costisitoare. Analizand cu atentie toate aspectele unui proiect inainte de inceperea acestuia, facem tot posibilul sa evitam orice problema care ar putea apare mai tarziu.

Finantare

Te putem consilia in legatura cu obtinerea celei mai bune oferte de finantare pentru proiectul tau de constructie sau renovare.

Site in constructie.
Pentru comenzi, va rugam sa ne contactati
+40 (746) 501 068